Investera i din hälsa

Fall in love with taking care of yourself

Känner du dig stressad? Ingen energi? Fysiskt obehag ?
Boka in regelbunden massage och upplev massagens läkande kraft.
Jag har mitt massagerum på Friskvårdshuset i Höganäs och hit kan du komma för att finna lugnet, få muskler att mjukna och kroppen att slappna av. Som utbildad massageterapeut arbetar jag med att behandla muskler, bindväv, ligament och leder. Hela kroppen och sinnet får med massagen en läkande behandling.

Thai Yoga massage & Svensk klassisk massage

Du kan välja mellan min ThaiYoga massage eller svensk klassisk massage.
ThaiYoga massagen är en lugn och välgörande massage som inkluderar ökad rörlighet och press mot muskler för att skapa mjukhet. Jag skulle vilja likna det vid en sorts lat yoga där du bara slappnar medan du får en välgörande skön stretch och massage. Denna massage utförs med mjuka kläder på och på en matta.

Svensk klassisk massage med olika töjningstekniker utförs på massagebänk och direkt på hud. Den får fart på blodcirkulation och skapar läkning för trötta muskler.

Du är i trygga händer

Vad du än väljer så är du i trygga händer.
Jag är certifierad massageterapeut av branschrådet Svensk massage och har flera års erfarenhet av mitt yrke.

Certifierad Massör av Branschrådet svensk massage

Jag vill inspirera alla att lägga till så mycket positiva saker för hälsan som det bara går under vardagen. Planera in små korta promenader, planera in din träning och tänk på vad du stoppar i din kropp. Det är de små sakerna vi gör varje dag som summeras och räknas i det långa loppet. Vad kan vi mer göra för vårt välbefinnande ?

Vardagswellness

Med min YouTube kanal “myMikkel” delar jag med mig av lite vardagswellness tips en gång i veckan på fredagar. Den delar jag också på min facebook sida “myMikkel massage“. Välkomna att följa

ThaiYoga massage
Nackmassage med svensk klassisk massage