Present på morsdag

Uppmärksamma mamma med en present som även de minsta uppskattar.
Nu har jag lek T-shirts i mitt massagerum olika storlekar med en bilbana på ryggen.
Motivet är taget från Kullabygden med klassiska utflyktsmål som fyren på Kullaberg, färjorna som går till Helsingör, möllor och kossor. Nu kan mamma bara ligga stilla och koppla av medan barnen kör med bilar på ryggen och skapar en skön liten massagestund. Desing: Formanda

Presentkort på massage

För mer djupgående massage rekommenderar jag ett besök hos mig på Friskvårdshuset i Höganäs. Då kan morsdagspresenten bli ett vackert litet presentkort som mamma kan utnyttja när det passar henne.
Jag har öppet flera dagar i veckan och även lördagar.

Medicinsk massageterapeut med enkel filosofi

Jag är Medicinsk massageterapeut och min filosofi är att hitta var spänningarna sitter och se till att de släpper. Ju längre spänningarna funnits ju längre tid kan det ta men för att hålla kroppen smidig och förebygga att spänningar byggs upp rekommenderar jag alla att komma igång med regelbunden massage. Kom inte bara de gånger det gör ont utan fortsätt och ta del av massagens hälsofördelar som kommer med kontinuitet. Det gäller för träning och detsamma gäller massage. Det är en färskvara och behöver underhållas regelbundet.

Massage minskar stress

En av massagens stora hälsofördelar är att minska stress och det är bevisat genom att halterna av Oxytocin ökar i blodet under massage. Det är kroppens måbra hormon och det ser till så att Kortisol nivåerna sänks vilket är mycket bra.
Att vara mamma kan innebära en del stress för att kunna räcka till och då kan massage vara ett bra sätt att låta hela kroppen få varva ner och få en stunds egentid.

Flera presenttips finns i mitt massagerum

Det finns lyxiga stora Hamambadlakan i olika färger som kan vara trevligt att ge till mamma och gärna tillsammans med ett presentkort på massage. Fördelen med Hamambadlakanen är att de är extra stora, tillverkade i bomull och torkar väldigt fort, passar bra på resen, går bra att vira in sig med som en Sarong och faktiskt funkar den bra som bordsduk också. Fin turkisk kvalité

Det finns också lyxiga handgjorda tvålar i olika dofter så som Rosmarin, Lavendel , Lemongrass mm att välja mellan. Kommer att dofta ljuvligt i badrummet.

presentkort på massage och gåvopaket

Välkomna till mitt massagerum för att handla till mamma.
Ring för att boka en tid på tel: 0723-283000