Förebyggande friskvård med företagsmassage

Mitt namn är Anna och jag är medicinsk massageterapeut. Den typ av massage jag praktiserar är svensk klassisk massage vilket skapar ökad blodcirkulation samtidigt som muskler bearbetas på djupet med större tryck och triggerpunktsbehandling.  Nu kan ni komma igång med ett massageprogram på ert företag. Jag erbjuder regelbunden massageterapi för att skapa både gladare och mer avslappnad personal.
Arbetsdagen innebär oftast långa stunder framför datorn eller tunga lyft med dålig arbetsställning som påverkar hållning, nacke, axlar, rygg mm.
Massage kan upplevas både avslappnande och uppiggande och dess många positiva effekter gör massage till en mycket uppskattad förmån.
Med ett onlinebokningssystem blir det minimalt med administration, ni har alla bokningsbara tider samlat på ett ställe och det går att betala med Klarna, swish eller kort.

Ge ert team en vitamininjektion, minska stress och sjukfrånvaro med hjälp av massage på jobbet.
Jag vill hjälpa er.

Läs detta om du undrar vad skatteverket säger >

Företagsmassage i Helsingborg, Höganäs och Ängelholm

Varje företag är unikt och jag sätter upp ett skräddarsytt program efter ert önskemål.  Det finns möjlighet att prova antingen energimassage på stol eller bänkmassage. Energimassagen är en kvickare form av massage för ökad cirkulation i rygg, axlar och armar. Det som skiljer energimassagen med den traditionella bänkmassagen är att man har kläder på.

Jag kommer ut till företag inom Helsingborg, Höganäs och Ängelholm och min behandling anpassas efter varje individ.

Anna Mikkelgaard
Certifierad massageterapeut

Energimassage