Actiway ersätter nu papperscheckarna som gick under namnet Friskvårdschecken. Den som är ansluten till Actiway behöver bara ta med sin legitimation vid köptillfället.
Endast då friskvårdsbidraget på kontot tagit slut betalas resterande till mig via swish eller kort.
På Actiways plattform kan du som är ansluten välja mellan mängder av erbjudanden och för er som söker efter massage inom Helsingborg och Höganäs området  kommer att hitta till mig.

Wellnet har kunder som ICA, Microsoft, Tre, SBAB och ett antal kommuner anslutna till sig.
I denna plattform kan du som är ansluten välja mellan mängder av erbjudanden.
Så för de som loggar in från Helsingborg, Höganäs och söker massage så kommer mina behandlingar att dyka upp och finnas bokningsbara.

Inom kort hoppas jag även vara ansluten till Benify för att kunna nå ut även till er som är anslutna till denna plattform.

Massage på jobbet

Detta är den ultimata lyxen för alla företag. Ni har mig som er massageterapeut på plats. Med denna tjänst får personalen regelbunden vård och jag arbetar hårt med att få bort värk, förbättra rörlighet, mjuka upp muskulatur och bindväv. Spänningshuvudvärk, stress och oro kan med massageterapin reduceras och skapa en mer lugn och harmonisk personal. Att få massage på jobbet är mycket uppskattat och det som gläder mig är att jag når ut till dem som normalt inte bokar massage men som upplever stor förbättring bara efter några behandlingar. Nyhet är nu att varje företag har ett eget onlinebokningssystem. Där lägger jag upp bokningsbara tider under året och företaget slipper därmed all administration. Bokning är bara ett klick bort. Smidigt och enkelt ska det vara.
Har ni frågor så kontakta mig gärna på tel: 0723-283000

Friskvårdshuset i Höganäs

Mitt massagerum finns på Sporthallsvägen 2B i Höganäs. Bredvid Nordic Wellness. 
Behandlande medicinsk massageterapi, djupgående svensk klassisk massage, sportmassage och hotstone massage kan ni boka här.
Det går också bra att kontakta mig på tel.nr: 0723-283000

Tagged on: