Tack alla fina kunder

Det är faktiskt snö och kallt ute idag. En vinterdag och julen nalkas. Jag vill passa på att tacka alla mina kunder som kommit till mig under året och hälsa nya välkomna. Jag är mycket nöjd med mitt nya massagerum i på Friskvårdshuset i Höganäs där jag även fått goa kollegor som också brinner för att ta hand om sina kunder och att på olika sätt arbeta med friskvård. Hit kan man komma och bli ompysslad från topp till tå.  Följ Friskvårdshuset på facebook och ta del av erbjudanden.

Det blir en hel del nytt nästa år och jag strävar efter att ständigt utvecklas och finslipa min massageteknik så fortsätt följ och håll utkik i min behandlingslista.

Nyheter hos myMikkel massage

Presentkort på massage och gåvor

För dig som har några klappar kvar att inhandla har jag nu skapat en liten butik här på min hemsida där du kan beställa hem fina presentkort och få dem hemskickade och det finns även lyxiga gåvopaket med valfri massagebehandling att beställa och få levererat hem till dörren.
Gå in på Butiken

Refresh yourself

Känner du för att unna dig själv eller någon en behandling utöver det vanliga då har jag nu lagt upp en extra lång skön behandling som heter “Refresh yourself”
Längd på behandling: 120 min
* Fotbad inkl. fotskrubb och en nyttig ginger/lemon drink medan fötterna slappnar av
* Fotmassage med återfuktande kräm
* Svensk klassisk helkroppsmassage där det även ingår “hotstones” (varma lavastenar)

Pris: 1140 kr

Denna extra långa behandling ger dig en skön nystart på året. Du blir ompysslad från topp till tå, får igång cirkulation, mjukar upp spänd muskulatur och eventuell stress löses upp och du blir som en ny människa.

Boka Refresh Yourself här

Massage på jobbet

Tjänsten massage på jobbet är en värdefull förmån för personal och ett bra sätt att regelbundet ta hand om sina medarbetare. Är ni intresserade av att komma igång med massage på er arbetsplats då erbjuder jag prova på massage i samband med ett bokat möte.
Anmäl ert intresse här. 

 

STOR JULEKRAM
Anna

Tagged on:                         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.