0723283000 anna@mymikkel.se

Massage och Coronavirus

Att få massage under virustider har aldrig varit problem förr och mitt råd har alltid varit att du som kund ska vara så frisk som möjligt när du får massage. Det sämsta är att ha något i kroppen som lurar för då brukar massage lätt utlösa ev förkylning eller annat. Känner man sig lite dålig så är det bra att avvakta med massage.
Med tanke på att det nu finns ett nytt Coronavirus som sprider sig snabbt så gäller det att vi är ännu mer försiktiga. Kom inte på massage om känner dig minsta lilla förkyld, då är det bättre vi hittar en ny massagetid.

Inkubationstiden

Viruset smittar inte under Inkubationstiden. Det är tiden från smittotillfället och när sjukdomen bryter ut. Det förekommer flera rykten som säger att sjukdomen smittar som mest under denna tid men det stämmer inte enligt de rapporter som Folkhälsomyndigheten följer.
Symtom kan vara väldigt lindriga och det är därför lurigt. Därför är det viktigt att stanna hemma vid minsta lilla symtom. Det kan nämligen börja som en väldigt mild förkylning och det är då som viruset smittar.

Prova ThaiYoga massagen

Prova gärna min Thai Yoga massage. Jag kommer nyligen hem efter en vidareutbildning och samhället förändrades i snabb takt efter det att jag kom hem. Läget blev oroligare och oroligare.
ThaiYoga massagen som är min nya massageform sedan 2 år och jag kan verkligen rekommendera er att prova den. Det är en massageform som utförs på matta med kläder på. Den känns som en skön variant av Yoga där den som tar emot bara kan få sjunka ner på mattan och få en djup massage och stretch samtidigt.

Avboka samma dag utan debitering

Eftersom jag härmed uppmanar alla att vid minsta lilla förkylningssymtom eller huvudvärk att stanna hemma så tar jag härmed bort min avbokningsmarginal. Det går bra att avboka samma dag utan debitering.

Hygien vid massage

Som massageterapeut tvättar jag mina händer mellan varje kund i ca 20 sek och spritar händerna med handsprit. Efter varje behandling byts handduken ut och massagebänken ytdesinficeras . Jag använder arbetskläder och skor som jag bara har i mitt massagerum.
Det ska vara helt lugnt att besöka mig så länge vi båda är friska.
Så låt oss införa att även du som kommer utifrån spritar dina händer innan massagen. Det står en flaska handsprit i väntrummet på Friskvårdshuset och jag har också inne i massagerummet.
Tvätta händer 20 sek lär vara det absolut bästa sättet att hålla sig fri från de små viruspartiklarna.

Ta hand om varandra och välkommen på massage

KRAM ANNA