Allsidig produkt för massage och hudvård

En stor dunk har nu levererats med en olja och det är inte vilken olja som helst mina kunder blir insmorda med. Jag har valt att massera med söt mandelolja då den ger ett bra grepp vid massage och jag kan enkelt tillsätta valfria droppar av eterisk olja för en behaglig doft.  Två dofter som jag gärna väljer är Lavendel eller citrongräs. Den som är känslig för dofter ska alltid kunna välja en neutral olja och nu finns det gott om den varan hos mig i mitt massagerum.

4 anledningar till att använda mandelolja

  • Håller huden återfuktad men inte oljig och hal
  • Den ger näring till hyn i form av E-vitamin, nyttiga fettsyror bla. Omega 3/Omega6 , protein, kalium och zink
  • Perfekt att behandla hudproblem med så som torr hy, eksem och akne
  • Bra val av olja för känslig hy

Skulle jag händelsevis råka spilla mandelolja i ditt hår så kommer det att ge näring även åt håret.
Ditt hår blir vackrare utan att du behöver använda produkter som innehåller en massa kemikalier. Mandeloljan vårdar håret och ser till så att du behåller glans, lyser och minskar spruckna hårtoppar.
Med stor fördel kan du köpa hem och använda mandeloljan till kroppen, håret och det går utmärkt att rengöra ansiktet och den tar enkelt bort sminkrester.

En bra allsidig produkt alla bör ha hemma i badrumsskåpet.

Tagged on: